Obaveštenje o radnom vremenu svih prodajnih objekata Gomex-a

0
181

Gomex d.o.o.  obaveštava sve cenjene kupce da će radno vreme svih prodajnih objekata biti usklađeno sa uredbama Vlade Republike Srbije i postojećih vanrednih mera. Objekti koji ne rade sa starijima od 65 godina poslovaće od ponedeljka do petka, zaključno sa sutrašnjim danom, u vremenu od 7 do 15 časova, a subota i nedelja su neradni.

Radno vreme za sugrađane starije od 65 godina je u petak od 4 do 7 časova ujutro.

Za sve ostale kupce, a u vremenu do početka najavljenog policijskog časa, objekti Gomex d.o.o će biti otvoreni od 8 časova do 15 časova, zaključno sa petkom, 10. aprilom. Subota i nedelja su neradni u predstojećem vikendu u svim prodavnicama Gomex-a.

Preporučuje se svim potrošačima, koji posećuju naše poslovnice, da se pridržavaju svih zaštitnih mera koje je propisala Vlada Republike Srbije i da tokom kupovine održavaju rastojanje od 2 metra, kao i da nose zaštitine maske i rukavice u toku boravka u marketima. Usluge prodajnih objekata Gomex d.o.o. su na najvišem nivou i svi zaposleni se pridržavaju propisa u ovom vanrednom stanju.

Gomex d.o.o.  posluje u cilju zadovoljnih kupaca i protok robe je nesmetan, te za predstojeći period svaki objekat ima potreban i  širok asortiman.

U sastavu trgovinskog lanca kompanije Gomex d.o.o. posluje se u preko 180 maloprodajnih objekata i kupcima se nudi širok asortiman i najljubaznija usluga. Sve dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu www.gomex.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here