Željko Pantić osniva Fondaciju “Isaija”

0
255

Autor i voditelj, Željko Pantić, pojasnio je za KTV televiziju kakve planove ima kada je u pitanju osnivanje fonda za decu koja boluju od teških bolesti.

Uvek aktuelna tema za javnost jeste značaj pomaganja deci koja su obolela od teških bolesti. Širom planete postoje brojna udruženja, organizacije i fondacije koje se bave decom na najhumanije načine. Metoda pomaganja deci i roditeljima obolele dece je uspešna ako se svest društva usmeri ka zajedničkom cilju i brizi.

Autor i voditelj čuvene emisije Partizanov vesnik, Željko Pantić, izgubio je sina usled teške bolesti. Tragedija se desila prošle godine, a naš sagovornik je odlučio da ne prestane da se bori za decu koja su bolesna. Ukazao je kako planira da se angažuje po pitanju fondacije koja će se baviti decom.

Željko Pantić je izneo iskustvo koje je doživeo kada je njegov sin oboleo. Podelio je za naše gledaoce šta nikako ne bi radio kada je u pitanju fondacija, ali i šta je greška onkologa u Srbiji, koji se bave postavljanjem dijagnoza u bolnicama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here