Božo Prelević o pogibiji Stanike Gligorijević: Uvek dokaze prikriva onaj kome to ide u prilog

0
422

Oko pogibije Stanike Gligorijević, s kojom se sudario vozač Zorana Babića, ima dosta nelogičnosti. Postavlja se pitanje i kakva je nezavisnost našeg sudstva, konstatovao je za KTV televiziju advokat Božo Prelević.

Više od godinu dana je prošlo od pogibije Stanike Gligorijević. Famozni snimak sa naplatne rampe u Doljevcu izazvao je različite komentare. Poznati advokat Božo Prelević dao je odgovor na naše pitanje zašto su se pojavile tvrdnje da snimak nije skraćen, već montiran  i ko želi da prikrije dokaze?

Stanika Gligorijević, stara 52 godine,  poginula je 2019. u stravičnom lančanom sudaru koji je navodno izazvao vozač Zorana Babića, direktora Koridora Srbije. Kako je ispričao njen suprug Velimir, Stanika je krenula na stričevu sahranu u selu Mrtvenica kod Vladičinog Hana. Sa Stanikom u automobilu bili su njena sestra Mira i zet Srđan. Stali su na naplatnoj rampi da plate putarinu. Stanikin zet je samo u jednom trenutku u retrovizoru video kako im se velikom brzinom približava automobil, koji ih je sledećeg trenutka udario, a  Stanika je na mestu ostala mrtva, dok je  njena sestra zadobila teške povrede. Stanikin Zet Srđan je takođe povređen, ali lakše. U nesreći je povređen i Zoran Babić, koji je zadobio višestruke prelome. Javile su se i nepotvrđene sumnje da je automobil možda vozio Zoran Babić pa da su izvorni snimci  zato zataškani.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here