Robna kuća „Tišma“ iz svog asortimana ovog puta izdvaja program za rashlađivanje i boravak u prirodi. U ponudi su rashladni uređaji vrhunske tehnologije, klime i ventilatori, bazeni svih dimenzija, pumpe za prečišćavanje vode u bazenu, led lampe za kampovanje, ali i sredstva protiv insekata sa najlepšim dizajnom.

U robnoj kući “Tišma” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga.

Stigle su visoke temperature i potrebno vam je rashlađivanje – robna kuća “Tišma” je pripremila raznovrsne artikle koji su potrebni kada je u pitanju letnji program. Da biste zadržali svežinu u vašem životnom prostoru, “Tišma” nudi širok izbor rashladnih uređaja. Nudimo moderan dizajn klima uređaja koji zbog razvoja tehnologije štede električnu energiju, a imaju i garanciju od dve godine. U ponudi se nalazi i kompletna oprema koja je potrebna za ugradnju klima uređaja. Ukoliko volite tradicionalan način rashlađivanja vaših domova, “Tišma” vam nudi veliki broj ventilatora. Ventilatori su različitih snaga, imaju više brzina, a u ponudi su podni, plafonski i stoni ventilatori, koji su praktični i odlično rade.

U ponudi je veliki broj  bazena u raznim dimenzijama i pumpe za prečišćavanje vode u bazenu.

Ukoliko želite da tokom vikenda uživate u prirodi, u „Tišmi“ ćete pronaći sjajne led lampe za kampovanje, ali i lampe koje teraju komarce, baklje koje osvetljavaju vaš boravak u prirodi, kao i ulje za baklje protiv insekata. Za mališane, ali i za odrasle, “Tišma” nudi narukvice protiv komaraca koje sigurno pomažu kada ste na izletu i kampovanju. U “Tišmi”  vas očekuje najmodernija oprema, vrhunski dizjan, najpristupačnije cene, najljubaznije osoblje, kao i niz pogodnosti u plaćanju.

Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Radno vreme je robne kuće D.O.O “Tišma” je od 8 do 17h radnim danima, a subotom od 8 do 15 časova , a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443