Nova nedeljna akcija stovarišta “Ogrev”

0
198

Nova nedeljna akcija na stovarištima “Ogrev” traje od 15. maja do 22. maja.

U prodajnim objektima Ogreva tokom ovonedeljne akcije po najpovoljnijim cenama možete kupiti umivaonik, pločice, staklene prizme, kamenu vunu, stirodur, fasadnu boju i još mnogo toga za vaš životni prostor.

Stovarišta “Ogrev” u svojim ponudama imaju celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija traje od 15. maja do 22. maja i sadrži sledeće artikle – umivaonik, pločice, staklene prizme, kamenu vunu, stirodur, fasadnu boju i sve ostalo potrebno za vaš životni ili poslovni prostor.

Stovarišta “Ogrev”-a u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u  naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme svih stovarišta je od 8 do 19 časova radnim danima i subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here