Motel Šumice savršen ambijent za horor filmove

0
1542

ISTRAŽUJEMO: Da li je Goran Knežević kriv zbog propasti Motela Šumice?

Objekat sa restoranom i sobama za noćenje koji se nalazio na lokalitetu sportsko rekreativnog centra „Šumica“, danas je savršen ambijent za snimanje horor filmova.

Tokom proteklih izbornih ciklusa, gradska vlast obećavala je građanima da će srediti ovaj objekat i da će uložiti značajna sredstva za uređivanje sportskih terena. Nažalost, sve je ostalo na praznim predizbornim obećanjima.

Poslednji put, naši sugrađani i gosti iz okoline, mogli su da posete ugostiteljski objekat na Motelu Šumica 2008. godine, do kada je objekat i bio u funkcionalnom stanju. Tog perioda se seća i Mladen Živković Kigen koji je vodio ugostiteljski posao na motelu do zatvaranja ovog objekta.

Kigen je u izjavi za televiziju KTV naglasio da je ugostiteljski objekat doživeo ovakvu sudbinu jer vlasnici objekta nisu hteli da prodaju motel Goranu Kneževiću za sitan novac.

Goran Knežević, kako bi primorao na prodaju vlasnike ugostiteljskog objekta, osmislio je pokvareni plan o čemu svedoči upravo Kigen.

Mladen Živković Kigen seća se neprijatnog događaja i objašnjava do koje mere je opstrukcija vršena ne bi li se Goran Knežević dokopao ugostiteljskog objekta, kada je jednom prilikom 300 zvanica bilo sprečeno da prođu rampu i dođu na svadbu koja se održavala na motelu.

Mnogi sugrađani rado su posećivali ovu lokaciju i ostala im je u lepom sećanju. Danas, možemo govoriti o ruševini koja ugrožava bezbednost građana koji odluče da vreme provedu na motelu. S obzirom na nekadašnju omiljenu lokaciju Zrenjaninaca i njenu bogatu istoriju, Kigena smo pitali da li ovaj lokalitet ima turističkog potencijala koji u bliskoj budućnosti može biti svima na korist.

Motel Šumica je beskućnicima i narkomanima danas omiljeno mesto za okupljanje. Osim njima, dobro dođe i gradskim vlastima, ali ne za okupljanje već za predizborni marketing. Iz tih razloga Mladen Živković Kigen nema lepo mišljenje o ljudima koji danas predstavljaju gradsku vlast.

Kigen je ostao šokiran prizorom jer dugi niz godina nije smogao snage da dođe i pogleda u kakvom stanju se nalazi objekat, koji je on uređivao i koji je ostavio u funkcionalnom stanju.

Goran Knežević zaslužan je za propast mnogih vrednih stvari u našem gradu. Skoro punih 20 godina od njegove volje zavisi sve. Ekipa televizije KTV bi vrlo rado pošla u obilazak Zrenjanina i pokazala mu dosta toga što je upropašteno zbog njegove pohlepne politike. Ne bi bilo loše da se tom obilasku priključi i osnovni javni tužilac u Zrenjaninu Mladen Vujin, koji očigledno žmuri pred kriminalnim delovanjem predstavnika vlasti u Zrenjaninu. Kako bilo, mi smo sigurni da do obilaska sa gospodinom Kneževićem i tužiocem neće doći, ali zato ostaje na vama dragi građani da se izborite za nekog predstavnika koji će zastupati vaše interese i koji će vas se setiti i u vreme kad nisu izbori pred vama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here