Aleksandar Šapić o tome zašto Grad Beograd kažnjava Novobeograđane

0
70

Gradska vlast u Beogradu ne bi smela da kažnjava sve Novobeograđane samo zato što im se ne dopada predsednik ove opštine i što nije po njihovoj političkoj volji, rekao je za KTV predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić.

Retke su opštine gde ne vlada SNS, a koje nisu izložene konstantnim medijskim napadima režimskih tabloida i televizija. Gradska opština Novi Beograd je jedna od retkih opština u prestonici gde najveća partija u Srbiji ne participira u vlasti. Kako se ovakva konstelacija snaga odražava na funkcionisanje ove gradske opštine, za KTV je odgovorio Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd.

Aleksandar Šapić je predsednik opštine Novi Beograd već dva mandata. Građani te opštine su veoma zadovoljni njegovim dosadašnjim učinkom i imaju poverenje koje su i pokazali glasajući za njega na izborima za predsednika opštine. U nastavku odgovora Šapić je rekao kako je uspeo da pomogne opštini i na koji način on smatra da političari treba da deluju ukoliko odgovorno vrše svoju funkciju.

Svaki građanin treba da bude jednako tretiran, nevezano kojoj partiji će dati glas na izborima, kako na lokalu, tako i na republičkom nivou. Moje delovanje na Novom Beogradu se pokazalo kao dobro i korisno po građane, a to  jeste ključ dobrog političkog upravljanja i angažovanja, zaključio je Šapić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here