Popust od 25% na italijanske brendove u “Ogrevu”

0
64

Od 29. juna do 4. jula na stovarištima “Ogrev” po cenama nižim za 25% možete kupiti proizvode iz asortimana italijanskih brendova, kao i blok za zidanje, crep i benzinski trimer.

Na stovarištima “Ogrev” pronaći ćete kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Tokom nove nedeljne akcije, koja traje od 29. juna do 4. jula po veoma povoljnim cenama možete kupiti blok za zidanje, koji se uplaćuje u “Ogrevu”, a preuzima u “Neimaru”, crep Danubia carbon, kao i benzinski trimer. Pored toga iz “Ogreva” najavljuju i velčiku akciju tokom koje će na popustu od 25% biti kompletan asortiman italijanskih brendova.

Kada je u pitanju plaćanje svu robu kupljenu u “Ogrevu” možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administratuivnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here