Zoran Sandić: Borićemo se za čistu politiku u Srbiji

0
168

Ostvarili smo rezultat kakav smo mogli da ostvarimo u datim mogućnostima i možemo da budemo zadovoljni jer smo ušli u većinu lokalnih samouprava i u 6 beogradskih opština, rekao je Zoran Sandić, član Predsedništva Pokreta Metla 2020.

Pokret Metla nije uspeo da uđe u Republički Parlament kao ni 18 od 21 prijavljene liste. Analitičari su često upozoravali na razjedinjenost opozicije kao i da je neophodno ukrupnjavanje na desnom političkom polu. Da li je smanjenje cenzusa razlog pogrešne procene pojedinih stranaka da samostalno izađu na izbore bez saradnje sa sebi sličnim strankama, za KTV televiziju je odgovorio Zoran Sandić, član predsedništva Pokreta Metla 2020.

Ljudi moraju da shvate da je sudbina u njihovim rukama. Sudbina zemlje, sudbina svih nas. Glasanjem se menjaju stvari – ko će biti u vlasti, parlamentu, ko opozicija, rekao je Jovanović na dan izbora, kada je poručio da je Metla ponudila ozbiljan program i nametnula se kao ozbiljna alternativa. Uopšte ne sumnjam u pozitivan rezultat ovih izbora, istakao je tada Jovanović, a rezultati su zaista pokazali da je Jovanović bio u pravu jer je Pokret Metla osvojio zavidan rezultat u mnogim lokalnim samoupravama i u čak 6 beogradskih opština.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here