Robna kuća ,,Tišma’’ ove nedelje iz svog asortimana izdvaja veliki  izbor pumpi i propratnih delova za sve vrste pumpi za vodu.  

Bogat asortiman najveće robne kuće u gradu DOO ,,Tišma’’ svakodnevno je dostupan svim kupcima.

Ovde možete pronaći širok izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Ove nedelje robna kuća ,,Tišma’’ izdvaja ručne pumpe, kao i rezervne delove i dihtunge za ručnu pumpu za vodu. Električne pumpe, kao i motorne pumpe, ali i potapajuće pumpe za prljavu vodu. U cilju čuvanja zdravlja, u robnoj kući Tišma, možete pronaći zaštitne maske i alkohol za dezinfkeciju.

Asortiman robne kuće ,,Tišma’’ možete pogledati na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. Radno vreme doo „Tišme“ je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.