Aleksandar Vulin: Vojska Srbije sve svoje misije shvata ozbiljno

0
119

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike pešadijske čete koji se u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“ u Pančevu pripremaju za učešće u multinacionalnoj operaciji Ujedinjenih nacija UNIFIL u Libanu.

Posle obilaska kasarne „Narodni heroj Stevica Jovanović“ u Pančevu, ministar Vulin je istakao da Vojska Srbije sve svoje misije shvata veoma ozbiljno, zbog toga i naše učešće u mirovnim misijama „mora da bude pripremljeno na najbolji mogući način“.

Novi kontingent koji pripremamo i koji će u februaru da ode u Liban, obučava se, sprema se za sve ono što ga očekuje i svi pripadnici Vojske Srbije, 11. pešadijskog bataljona, pokazuju veliku motivisanost i veliku spremnost da rade, da učestvuju u mirovnoj misiji i da pokažu koliko je Vojska Srbije dragocen saveznik.  Gde god se vojska Srbije pojavila u mirovnim misijama imali smo samo reči pohvale i imali smo samo želju da nas bude više i da ostanemo duže. Vojska Srbije gde god da se nalazi pokazuje uvek koliko je država Srbija vredna, koliko je Srbija dobar i pouzdan partner, zaključio je ministar Vulin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here