Nova prodavnica Univerexporta – Sjajan izgled, dobre cene i kvalitetna usluga

0
810

Kompanija Univerexport otvarila je svoju treću prodavnicu u Zrenjaninu. Već prvog dana prodavnicu je posetio veliki broj naših sugrađana koji su oduševljeni izgledom prodavnice, kao i asortimanom robe, cenama i kvalitetom usluge.

Svečanim presecanjem crvene vrpce od strane izvršnog direktora kompanije Univerexport Nikole Cvijanovića svečano je otvoren treći maloprodajni objekat ove kompanije u našem gradu. Nova prodavnica prostire se na nešto više od 200 kvadrata i nalazi se na adresi Gundulićeva 1. Kako je rekla Milica Ivanković iz marketing službe kompanije Univerexport u pitanju je mala, komšijska radnja u kojoj će potrošači kupovinu moći da obave brzo i jednostavno, a blizu svog mesta stanovanja ili radnog mesta.

Već prvog dana novu prodavnicu Univerexporta posetili su brojni sugrađani kako iz naselja Mala Amerika u kom se novootvorena radnja nalazi, tako i iz drugih delova grada. Kako su rekli, oduševio ih je prostor, ali i ljubazno osoblje i povoljne cene.

U novoj prodavnici Univerexporta kupci na raspolaganju imaju 4.000 artikala među kojima su najtraženiji meso sa farme Univerexporta u Bačkoj Palanci, robne marke Baš Baš i Naše najbolje, kao i uvek sveže voće i povrće i proizvodi iz sopstvenih proizvodnih pogona Univerexporta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here