Goran Jevtović – Dodela sablje predsedniku bila je čista propaganda

0
230

Dodela sablje predsedniku države, koji je ne zaslužuje, bila je čista propaganda pred izbore, ocenio je u izjavi za KTV pukovnik u penziji Goran Jevtović.

Posle deceniju i po 63. padobranska jedinica ponovo je uzdignuta u rang brigade. Ovu svečanost obeležio je i defile veterana ove jedinice, kao i uručivanje sablje predsedniku države. Da li Srbija dovoljno poštuje vojsku i njenu tradiciju?

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uručio je 14. juna oficirsku sablju predsedniku i vrhovnom komandantu Aleksandru Vučiću u znak zahvalnosti za njegovu posvećenost vojsci.

Vučiću je oficirska sablja uručena na svečanosti uručenja zastava ponovo oformljenoj 63. padobranskoj brigadi i 72. brigadi za specijalne operacije u Takovu.

“Čast mi je da vam na ovom mestu, za sve nas značajnog sa istorijskog aspekta, na važnom događaju za Vojsku Srbije, u ime svih pripadnika Vojske, uručim sablju, simbol vojničke časti, morala i tradicije u znak zahvalnosti za vašu posvećenost, odnos prema Vojsci Srbije i brigu koju ispoljavate za svakog pripadnika”, rekao je Mojsilović.

“Hvala za sve što radite za Vojsku Srbije”, dodao je načelnik Generalštaba.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here