Knjižara Novosti – Školske torbe i školski pribor

0
440

U knjižari Novosti pronaći ćete sve što je potrebno za novu školsku godinu. Celokupan školski pribor, kao i školske rančeve i torbe u knjižari Novosti možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu.

U knjižari „Novosti“ možete kupiti kompletan kancelarijski materijal, školski pribor, igračke, bazene, tricikle, biciklove, muške i ženske torbe, kofere, dvoslojne, troslojne i plastificirane tapete, kao i samolepljive folije i još mnogo toga. Leto se polako bliži kraju što je znak da se bliži nova školska godina za koju se po najpovoljnijim cenama u gradu možete opremiti u knjižari “Novosti” u kojoj na raspolaganju imate širok izbor školskih torbi i rančeva za predškolce, osnovce i srednjoškolce.

Svi koji kreću u prvi razred u knjižari “Novosti” mogu pronaći ultralagane školske rančeve. Za devojčice su dostupni rančevi sa omiljenim princezama i junakinjama iz crtanih filmova, a za dečake sa logom omiljenog sportskog kluba ili junaka iz crtanog filma. Pored ovih, u knjižari “Novosti” mogu se pronaći i univerzalni rančevi. U knjižari “Novosti” budući školarci mogu pronaći i rančeve na točkiće i puls rančeve koji se postavljaju na posebna kolica, kao i školske rančeve 2 u 1.

U knjižari Novosti torbu za školske dane mogu pronaći i srednjoškolci. Za devojke su tu rančevi od platna ili eko kože, klasični ili na jedno rame, a svoj omuljeni ranac u knjižari “Novosti” pronaći će i momci.

Pored školskih torbi i rančeva, u knjižari Novosti pronaći ćete i širok izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu: drvene boje, flomastere, tempere, vodene boje, atlase, rečnike i sve ostalo što je neophodno za školske dane. Godinama unazad, cena sveske A5 formata u knjižari “Novosti” se ne menja pa i ove godine iznosi 9,90 dinara.

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju i ograničen broj ljudi u zatvorenom prostoru iz knjižare “Novosti” pozivaju sve đake da na vreme kupe neophodan školski pribor i školske torbe.

Pored širokog asortimana robe i najpovoljnijih cena knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja: popust za gotovinu, plaćanje putem administrativne zabrane ili čekovima građana na više mesečnih rata ili plaćanje karticama i gotovinom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, bez obzira na to kom sindikatu pripadaju, u knjižari “Novosti” mogu iskoristiti svoju karticu pogodnosti

Radno vreme knjižare „Novosti” je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 i 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here