U knjižari Novosti pronaći ćete sve što je potrebno za novu školsku godinu: školski pribor, rančeve i školske torbe. I ove godine svesku A5 formata u knjižari Novosti možete kupiti po ceni od samo 9,90 dinara.

Knjižara „Novosti“ u svom asortimanu ima kompletan kancelarijski materijal, dvoslojne, troslojne i plastificirane tapete, kao i samolepljive folije, velik izbor muških i ženksih torbi, putnih torbi i kofera, igračke, tricikle, biciklove i bazene i još mnogo toga.  U susret novoj školskoj godini u knjižari „Novosti“ očekuje vas najveći izbor školskog pribora i školskih torbi po najpovoljnijim cenama u gradu, pa iz ove knjižare pozivaju sve osnovce i srednjoškolce da se na vreme pripreme za predstojeću školsku godinu.

Pored školskih torbi i rančeva, u knjižari Novosti pronaćićete i velik izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu. Na raspolaganju su vam drvene boje i flomasteri, tempere, vodene boje i sve ostalo što je neophodno za školske dane. Kao i godinama unazad, cena sveske A5 formata u knjižari „Novosti“ je 9,90 dinara.

Pored širokog asortimana robe i najpovoljnijih cena knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja.

Radno vreme knjižare „Novosti“ je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i posredstvom dobro poznatih brojeva telefona 521-644 i 533 438.