Mihajlo Ulemek: Od devedesetih do danas bilo je izbornih krađa

0
432

Mihajlo Ulemek je ukazao da su izborne krađe prisutne još od devedesetih godina prošlog veka pa sve do danas.

Izbori su završeni, ali opozicija ne prestaje da osporava legitimitet proteklih izbora i iznosi nove dokaze o nepravilnostima u procesu skupljanja potpisa za izborne liste. Mihajlo Ulemek je bio kandidat na pokrajinskim izborima. Pitali smo ga da li je bilo izborne krađe u njegovoj opštini i šta su bili konkretni razlozi za njegovu kandidaturu.

Mihajlo Ulemek smatra da se ogromna većina bavi politikom ne zarad dobrobiti naroda, već isključivo zbog lične koristi i da svi razmišljaju samo kako da što duže opstanu na vlasti.

Kako je rekao, sramota je šta se danas radi i ko sve sebi daje za pravo da se bavi politikom i da sebe naziva političarem. Naoružan podacima do kojih je došao ličnim istraživanjima, ali i kao čovek velikog životnog iskustva, Ulemek je razotkrio strukturu i mehanizme krađe unutar visoko organizovanog državnog kriminala današnjice: kako su nastali tajkuni, kome su i zašto davani krediti bez pokrića, državni monopoli i preduzeća, nameštane javne nabavke i tenderi, ko je uzimao novac iz raznih državnih zajmova.

Ulemek je poručio Vučiću: „Nemoj ti meni bacati prašinu u oči, brate moj da ti pričaš kako je sve zlatno, nije zlatno, gore je nego što mislimo. Ljudima je došlo do nokata, al’ nesmu da kažu, jer zapamtite još jednu stvar, u ovoj državi je strahovlada, polupismeni ljudi su na vlasti, oni su pijuni.“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here