Knjižara Novosti – Najveći izbor i najpovoljnije cene školskog pribora

0
187

U knjižari Novosti pored standardnog školskog pribora pronaći ćete i širok izbor muzičkih instrumenata, kao i atlase i rečnike, a sve to po najpovoljnijim cenama u gradu.

U knjižari „Novosti“ možete kupiti kompletan kancelarijski materijal, školski pribor, igračke, bazene, tricikle, biciklove, muške i ženske torbe, kofere, dvoslojne, troslojne i plastificirane tapete, kao i samolepljive folije i još mnogo toga. Svi đaci u knjižari Novosti mogu pronaći ultralagane školske rančeve. Za devojčice su dostupni rančevi sa omiljenim princezama i junakinjama iz crtanih filmova, a za dečake rančevi od samo 850gr sa logom omiljenog sportskog kluba ili junaka iz crtanog filma. Pored ovih, u knjižari “Novosti” mogu se pronaći i univerzalni rančevi, kaoi i rančevi na točkiće i puls rančevi koji se postavljaju na posebna kolica, i školski rančevi 2 u 1. U knjižari Novosti torbu za školske dane mogu pronaći i srednjoškolci. Za devojke su tu rančevi od platna ili eko kože, klasični ili na jedno rame, a svoj omuljeni ranac u knjižari “Novosti” pronaći će i momci, a naravno tu su i torbe i rančevi za naše najmlađe sugrađane koji idu u vrtić.

Pored školskih torbi i rančeva, u knjižari Novosti pronaći ćete i širok izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu: drvene boje, flomastere, tempere, vodene boje, atlase, rečnike, muzičke instrumente, Rotring pribor za tehničko crtanje i sve ostalo što je neophodno za školske dane. Godinama unazad, cena sveske A5 formata u knjižari “Novosti” se ne menja pa i ove godine ona iznosi 9,90 dinara.

Pored širokog asortimana robe i najpovoljnijih cena knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja: popust za gotovinu, plaćanje putem administrativne zabrane ili čekovima građana na više mesečnih rata ili plaćanje karticama i gotovinom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, bez obzira na to kom sindikatu pripadaju, u knjižari “Novosti” mogu iskoristiti svoju karticu pogodnosti.

Radno vreme knjižare „Novosti” je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 i 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here