Moto klub Garage team – Šampioni države

0
403

Članovi novoosnovanog moto kluba Garage team ostvarili su odlične rezultate na minulim takmičenjima. Šampioni države nastavljaju pripreme za naredne trke uz poziv sponzorima da im se priključe u pohodu na nove titule.

Grupa entuzijasta osnovala je moto klub Garage team. Klub je od samog početka okupio najpre dobre prijatelje, ali i najbolje vozače motora, koji su sami finansirali učešće na brojnim takmičenjima na kojima su već ostvarili zavidne rezultate. Aktuelni šampioni države u moto klasiku nastavljaju pripreme za naredna takmičenja, a kako najavljuju postoji mogućnost učešća i na međunarodnim trkama.

Titulu šampiona države klubu su doneli između ostalih i Karolj Kenjereš iz Subotice i Dragan Mišković iz Novog Sada, koji su dobro poznati u svetu moto trka.

Sjajne rezultate ispred Garage team-a ostvarili su i Slobodan Kečan i Nikola Kišprdilov koji su vicešampioni u Skuter kupu i vicešampioni Motor endurance kupa.

Kečan i Kišprdilov govorili su i o planovima za naredni period, koji obuhvataju mnogo treninga, dobre rezultate, ali i društveno koristan rad ovog udruženja u vidu radionica posvećenih očuvanju živiotne sredine i bezbednosti u saobraćaju.

Novoosnovani klub nakon osvajanja titule šampiona Srbije nastavlja sa pripremama za naredna takmičenja. Potencijal za uspeh je ogroman, želja takođe, a jedino što manjka je dobra finansijska podloga koja bi značajno doprinela ostvarivanju još boljih rezultata pa iz kluba pozivaju sve potencijalne sponzore da podrže njihov rad i da im budu saborci u osvajanju novih titula u svetu moto trka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here