Čajetina – Ispitivanje zadovoljstva korisnika usluga javnih preduzeća

0
129

Opština Čajetina, KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina počeli su sa sprovođenjem ispitivanja zadovoljstva korisnika uslugom sakupljanja i transporta komunalnog otpada, snabdevanja pijaćom vodom i održavanja kanalizacije na teritoriji opštine Čajetina.

Kroz ovo ispitivanje, koje će trajati od 15. oktobra do 15. novembra, biće prikupljena mišljenja korisnika o kvalitetu usluga čime bi trebalo da se unapredi komunikaciju između građana i oba javna komunalna preduzeća.

Upitnik korisnici mogu preuzeti na naplatnim mestima KJP „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“, kao i na Info centru opštine Čajetina, i iste mogu ostaviti na pomenutim mestima. Upitnik se može popuniti i elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu optšine online upitnik (www.cajetina.org.rs), na sajtovima komunalnih preduzeća (www.kjpzlatibor.rs) i (www.vodovod-zlatibor.org) kao i na Fejsbuk stranicama pomenutih preduzeća.

Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga mogu se dobiti i putem telefona 064/821-97-96 ili imejla info@kjpzlatibor.rs.

Opština Čajetina, KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina unapred se zahvaljuju svim građanima i građankama opštine Čajetina na učešću u ovom ispitivanju.

Ispitivanje se sprovodi u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i uz finansijsku podršku Vlade Švedske kroz Program “Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here