Dragan Đilas o šestomesečnom planu Stranke slobode i pravde za bolji život građana u Srbiji

0
181

Šestomesečni plan koji je predstavila Stranka slobode i pravde koju predvodi Dragan Đilas, podrazumeva povećanje plata, penzija i socijalnih davanja, a da bi on mogao da bude ostvaren potrebno je da se vlast u Srbiji promeni.

Predsednik Stranke slobode i pravde predložio je ekonomski plan po kojem bi se u Srbiji za šest meseci živelo osetno bolje. Ulaganje u javni sektor, povećanje plata lekarima, medicinskim sestrama, profesorima, kao i povećanje penzija i socijalnih davanja su samo neke od tačaka tog plana. Upitali smo Dragana Đilasa kakve su promene u Srbiji potrebne da bi se ovaj plan ostvario.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da je siguran da će u narednih godinu i po dana doći do promene vlasti u Srbiji na svim nivoima. Đilas je rekao da svoj optimizimam bazira pre svega na tome da je narod pobedio strah i da više ne želi da živi u državi u kojoj su najviši funkcioneri povezani s organizovanim kriminalom i korupcijom. On procenjuje da će do kraja sledeće godine biti raspisani izbori na svim nivoima, „jer je trenutno stanje, u kome jedan čovek i jedna partija imaju neograničenu vlast – neodrživo i vodi Srbiju u sunovrat“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here