Vulin u obilasku pripadnika vojne policije i pripadnika Kobri

0
647

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Petog bataljona vojne policije Kopnene vojske i 25. bataljona vojne policije Garde, kao i pripadnike Kobri u kasarni Vasa Čarapić u Beogradu.

Ministru Vulinu, komandant Petog bataljona vojne policije potpukovnik Vladimir Petrić uručio je kolaž fotografija nastalih tokom poseta ministra odbrane jedinicama vojne policije, u znak zahvalnosti za sve što je učinio za te jedinice u prethodnom periodu. Ministar Vulin je, nakon obilaska, istakao da je vojna policija važan deo naše vojske.
Tokom obilaska, ministru odbrane prikazan je deo obuke pripadnika vojne policije, kao i taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme Petog bataljona vojne policije Kopnene vojske i 25. bataljona vojne policije Garde.Obilasku je prisustvovao i načelnik Uprave Vojne policije brigadni general Rajko Milovanović.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas i pripadnike Kobri u kasarni Vasa čarapić u Beogradu. Tom prilikom on je rekao da Kobre više nisu bataljon vojne policije i da su od danas potčinjene neposredno načelniku Generalštaba.

Organizacijskim promenama sprovedenim u Kobrama je povećana brzina reagovanja, pojednostavljen je lanac komandovanja i upotreba jedinice, povećan broj radnih mesta i mogućnost bržeg karijernog napredovanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here