Ministar Stefanović posetio povređenog radnika Krušika

0
251

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je u Vojnomedicinskoj akademiji radnika Holding kompanije „Krušik“ Valjevo, koji je povređen prilikom eksplozije na poligonu Begove Vode u selu Zlatarić kod Valjeva.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je u Vojnomedicinskoj akademiji radnika Holding kompanije „Krušik“ Valjevo, koji je povređen prilikom eksplozije na poligonu Begove Vode u selu Zlatarić kod Valjeva. Povređeni radnik smešten je u hirurškoj intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju i reanimaciju VMA, a zastupnik načelnika Sektora za lečenje VMA potpukovnik prof. dr Boban Đorđević rekao je da pacijent primljen sa eksplozivnom povredom tela i opekotinskim povredama teškog stepena. On je dodao da je urađena kompletna dijagnostika i da su preduzete sve potrebne medicinske mere.

Ministar Stefanović je takođe uputio telegram i još jednom je izrazio najdublje saučešće porodici inženjera koji je izgubio život u eksploziji i ponovio da je reč o velikom gubitku za namensku industriju te da je njegova tragična smrt duboko potresla i sve pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. On je rekao da će Ministarstvo odbrane i on lično učiniti sve da pomognu porodici i da će biti tu za njih za sve što im je potrebno u ovim teškim trenucima.

Do pogibije jednog i teške povrede drugog radnika Krušika došlo je juče oko 11 časova, tokom realizacije redovnih zadataka Holding kompanije „Krušik“ Valjevo na bojevoj glavi za protivoklopnu raketu kada je na poligonu Begove Vode u selu Zlatarić kod Valjeva došlo do eksplozije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here