Dejan Lučić o knjizi „Profesori smrti 3 – Francuski lavirint“

0
246

Govoreći o svojoj novoj knjizi, pisac Dejan Lučić izjavio je da je narod u Francuskoj shvatio da je okupiran od strane bankara i da je pobuna bila usmerena upravo protiv njih, a da je priča o sukobu hrišćana i muslimana samo neuspelo prebacivanje težišta na drugu stvar.

 

Najnovija knjiga Dejana Lučića nosi naziv „Profesori smrti 3-Francuski lavirint“. Knjiga otkriva kako globalisti uz pomoć agenata od uticaja kontrolišu ljudski um i kojim metodama pokušavaju da unište hrišćanstvo i belu rasu. Upitali smo autora knjige Dejana Lučića šta skriva francuski lavirint i ko su izvori od kojih dobija ekskluzivne informacije kojima ova knjiga obiluje.

U svojoj knjizi „Profesori smrti 3-Francuski lavirint“, pisac Dejan Lučić iznosi podatke koji izazivaju oprečna mišljenja. Ima onih čitalaca koji su oduševljeni preciznošću kojom je rasvetlio neke od događaja o kojima građanstvo nema mnogo informacija, ali i onih čitalaca koji tvrde da se radi o teorijama zavere. Govoreći o „Francuskom lavirintu“, Dejan Lučić je rekao da se u knjizi mogu naći potvrde za to da je Evropska unija pokorena, njena demokratija ubijena, a narod u njoj izmanipulisan. Ipak, kako je on naveo, Francuzi su to videli i otpočeli pobunu protiv Makrona koga, kako smatra Lučić, na vlasti drže bankari, a ne narod.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here