Kisić Tepavčević dočekala avion sa donacijom medicinske opreme iz UAE

0
250

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić Tepavčević i ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Mubarak Al Daheri dočekali su jutros na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu avion sa medicinskom opremom koja je donacija Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ministarka Darija Kisić Tepavčević i ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Mubarak Al Daheri dočekali su jutros na beogradskom aerodromu avion sa medicinskom opremom koja je donacija Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ministarka je tom prilikom donatorima izrazila zahvalnost u ime građana Srbije, podsetivši na to da su Ujedinjeni Arapski Emirati od početka epidemije korona virusa pomagali Srbiji u zaštitnoj i medicinskoj opremi.

Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Mubarak Al Daheri je rekao da je donacija prijateljski gest narodu u Srbiji, i naveo da je predsednik Aleksandar Vučić najavio saradnju Srbije, Kine i UAE za proizvodnju vakcine “Sinofarm” u Srbiji. Kisić Tepavčević je napomenula i da će proizvodnja vakcine biti odlučujuća karika u borbi protiv korona virusa, i to ne samo u Srbiji, već i u regionu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here