Zdrava Srbija formirala opštinski odbor u Obrenovcu

0
299

Zdrava Srbija je osnovala opštinski odbor u Obrenovcu, s ciljem da se Zdrava Srbija kao regionalna stranka iz Zapadne Srbije, sa sedištem u Čajetini, proširi i na ostale delove Srbije.

Zdrava Srbija je osnovala opštinski odbor u Obrenovcu, a formiranju odbora prisustvovali su Milan Stamatović, predsednik ZS, Miloljub Albijanić, potpredsednik ZS i Arsen Đurić, predsednik Izvršnog odbora stranke. Zdrava Srbija će u Obrenovcu okupiti časne i poštene ljude, a raduje činjenica da se stranci pridružuju ljudi sa sela i poljoprivrednici, koji su na prvom mestu za ozdravljenje Srbije.

Pozitivna iskustva iz Čajetine, koja je od potpuno zapuštene i nerazvijene opštine postala jedna od najrazvijenijih lokalnih samouprava u Srbiji, Zdrava Srbija želi da prenese u Obrenovac. Prilikom otvaranja odbora u Obrenovcu rečeno je da je jedno od rešenja za sve ove poteškoće poljoprivrednih proizvođača sa područja opštine Obrenovac formiranje regionalnog agro-industrijskog centra, sličnog onom na Zlatiboru koji će vrlo brzo da zaživi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here