Vučić obišao punkt za vakcinaciju pripadnika garnizona Beograd

0
74

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas punkt za vakcinaciju pripadnika garnizona Beograd i članova njihovih porodica i poručio im da je vakcinacija veoma važna i da očekuje da u Vojsci i MUP-u odziv bude još veći.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas punkt za vakcinaciju pripadnika garnizona Beograd i članova njihovih porodica. On je rekao da ne zna kako je načelnik Generalštaba Mojsilović doneo odluku da napravi prilično obaveznim vakcinaciju za pripadnike Vojske, ali da je to dobro istakavši da se svakom vakcinom se spasavaju životi, ne samo vakcinisanih. On je naveo da je u poslednjih šest dana, od kada je najavljeno da će oni koji se do 31. maja budu vakcinisali dobiti finansijsku podršku, došlo do utrostručenja broja dnevno vakcinisanih.

Vučić je napomenuo da je država obezbedila vakcine, da je mnogo vakcina dato i regionu i zamolio ljude da se vakcinišu kako bi kovid bolnice prešle u običan režim rada i kako se ne bismo bavili samo rešavanjem kovid problema. On je naveo i da je vođena negativna kampanja protiv vakcine Astra Zeneka, a da jučerašnji podaci iz Velike Britanije govore u prilog ovoj vakcini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here