Biljana Aleksić – Smatram da su izjave devojaka koje su optužile Miku za silovanje neistinite

0
201

Biljana Aleksić je rekla da smatra neistinitim optužbe za silovanje upućene njenom suprugu, Miki Aleksiću, od strane devojaka koje su pohađale njegovu školu glume, jer su se te optužbe pojavile posle niza godina u toku kojih je Biljana, kako je naglasila, imala vrlo prisan odnos sa tim devojkama.

Više od tri meseca otkako je Mika Aleksić uhapšen zbog sumnje da je silovao i zlostavljao pojedine polaznice njegove škole i nakon brojnih pokušaja medija da razgovaraju sa njom, Aleksićeva supruga, i njegova najbliža saradnica, Biljana Aleksić, odlučila je da progovori. Zamolili smo Biljanu Aleksić da navede zbog čega smatra da su optužbe protiv njenog supruga zasnovane na neistinama.

Na pitanje koji su razlozi što je tek nedavno izašla u javnost u vezi sa slučajem koji se vodi protiv njenog supruga Mike Aleksića, Biljana Aleksić, rekla je da je odlučila da govori o tome, jer je konačno neko poželeo da čuje drugu stranu. Ona je izjavila i da je puno onih koji joj pružaju podršku u ovim veoma teškim trenucima, ali i da ima onih koji su, kako kaže, otpali. Biljana je dodala i da se sa svojom situacijom odlično nosi, ali da veruje da će doći dan za istinu. Podsetimo, Mika Aleksić, profesor glume i osnivač škole „Stvar srca“, proteklih meseci susreće se sa optužbama velike težine, za koje je sama Biljana rekla da su im kao bombe razorile živote. Njega je nekoliko bivših učenica optužilo za silovanja i seksualna uznemiravanja, na šta je njegova supruga odgovorila da mediji nisu bili spremni da iznesu drugu stranu, a da ima i onih koji bi govorili u korist Aleksića, ali se plaše da kažu pravu istinu jer će biti linčovani u medijima. Biljana Aleksić je naglasila da smatra da su optužbe pomenutih devojaka neistinite, jer se iznose posle niza godina u toku kojih je, prema njenim rečima, ona bila u veoma bliskom prijateljskom odnosu sa tim devojkama i znala mnoge stvari koje se tiču njihovih života.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here