Predrag Peca Popović – Nebojša Stefanović je podneo ostavku na beznačajnu funkciju

0
114

Predrag Peca Popović, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid rekao je da je Nebojša Stefanović posle krupnih optužbi koje su protiv njega iznete, podneo ostavku na beznačajnu funkciju, a ostao sekretar Biroa za koordinaciju bezbednosnih službi, što je potpuno apsurdno.

Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević izjavio je da je na sednici Glavnog odbora stranke konstatovana ostavka Nebojše Stefanovića na mesto šefa beogradskih naprednjaka, a da se nije raspravljalo o ostavkama i smenama bilo koga u izvršnoj vlasti. Zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Predraga Pecu Popovića zamolili smo da prokomentariše ostavku Nebojše Stefanovića i to da li se mogu očekivati još neke ostavke ili smene naprednjaka u narednom periodu.

U jeku medijskih natpisa o različitim aferama, Nebojša Stefanović nudio je ostavku na ministarske funkcije 2018, 2020, pa konačno 2021. godine. Ova poslednja stigla je posle niza zahteva opštinskih odbora SNS da Stefanović napusti funkcije jer se nije postarao da osigura bezbednost predsednika Vučića. Stefanović je odgovorio da nije učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile predsednika Srbije. Na amaterskim snimcima objavljenim u medijima vidi se da su članovi SNS Stefanovićevu ostavku zatražili uz burno odobravanje. Predrag Peca Popović, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid naglasio je da se u slučaju Stefanovića radi o ostavci koja se odnosi na prilično beznačajnu političku funkciju, ali da je zadržao veoma važne funkcije u političkom životu Srbije. Popović je istakao da se može očekivati smena ili hapšenje još nekih naprednjaka kao deo predizborne kampanje, ali da će njihov tretman biti mnogo drugačiji u odnosu na tretman Stefanovića koji je čak i posle afere prisluškivanja ostao na poziciji na kojoj su mu dostupne sve važne informacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here