Ognjen Koroman – Slaviša Kokeza i Aleksandar Vučić su upropastili fudbal u Srbiji

0
207

Ognjen Koroman, bivši fudbalski reprezentativac Srbije, rekao je da nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i predsednik Aleksandar Vučić pripadaju istoj grupi ljudi, koja je srpski fudbal dovela do veoma lošeg stadijuma.

Kritike na račun rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije nisu retkost, a bivši fudbalski reprezentativac Ognjen Koroman u više navrata je kritikovao rad nekadašnjeg predsednika Fudbalskog saveza, Slaviše Kokeze. Osim što je rekao da Slaviša Kokeza nije adekvatna ličnost za tu funkciju, Koroman je nedavno izjavio da je navodno zahlađenje odnosa između Slaviše Kokeze i Aleksandra Vučića samo farsa, te da među njima nema svađe. Zamolili smo Ognjena Koromana da prokomentariše ove svoje navode.

Slaviša Kokeza je podneo ostavku na mesto prvog čoveka Fudbalskog Saveza Srbije jer je od strane vlasti i režimskih medija označen kao biznismen koji je povezan sa kriminalnom grupom koja je želela da izvede državni udar i ubije predsednika Srbije. Kokeza je kroz režimske medije osumnjičen i okrivljen kao deo plana Belivukove kriminalne organizacije za pripremanje napada na Aleksandra Vučića, a i pored pompeznih navoda, sa njim je obavljen samo informativni razgovor u SBPOK-u, nije zadržan u pritvoru, a odbio je poligrafsko ispitivanje. U međuvremenu, otkrivena je i Kokezina afera sa “carinskom mafijom”, a onda je s druge strane firma Prointer sistem, za koju se tvrdi da je njome upravljao Kokeza preko Slobodana Kvrgića, dobila dva tendera od Grada Beograda i EPS-a vredna 200 miliona dinara. O pozadini navodnog sukoba između Slaviše Kokeze i Aleksandra Vučića govorio je Ognjen Koroman, bivši fudbalski reprezentativac Srbije, koji je rekao da je on još pre godinu dana govorio o tome ko je Slaviša Kokeza, ali da ga tada ni novinari, ni prijatelji nisu shvatali na pravi način. On je dodao da Kokeza i Vučić pripadaju istoj grupi ljudi koja je i dovela do veoma lošeg stanja u srpskom fudbalu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here