Popusti za prijavljivanje izlagača za učešće na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

0
104

Novosadski sajam za jesen, od 18. do 24. septembra priprema 88. Međunarodni poljoprivredni sajam. Najveća agrarna priredba na ovim prostorima biće održana ukoliko to epidemiološke mere dozvole. U toku je prijavljivanje izlagača koji mogu da iskoriste terminske popuste za avansne uplate.

Od 18. do 24. septembra na Novosadskom sajmu biće održan 88. Međunarodni poljoprivredni sajam. U planu su svi segmenti dosadašnjih priredbi – od predstavljanja proizvoda i usluga, promocija i prezentacija, preko najveće Nacionalne izložbe stoke, do poslovnih i stručnih skupova koji bi bili priređeni u Kongresnom centru “Master”, a u susret Poljoprivrednom sajmu u toku je i ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga. U toku je prijavljivanje izlagača koji mogu da iskoriste terminske popuste za avansne uplate – do 30. juna 8%, od 1. do 31. jula 6%, od 1. do 31. avgusta 4%. Od 1. do 15. septembra popust za avansnu uplatu je 2 %.

Pored izlagača iz Srbije, do sada su nastupe na Sajmu najavile i brojne kompanije iz inostranstva. Kolektivne izložbe će, između ostalih, prirediti Češka, Italija, Holandija, Španija, Belorusija, Poljska. Dolazak na Svečano otvaranje već su potvrdile delegacije ministarstava poljoprivrede Češke, Italije, Slovenije i Irana. Uz Zemlju partnera Češku Republiku i sponzore – Generalnog sponzora Generali Osiguranje Srbija i Zlatnog sponzora Al Dahru, snažna podrška su nam Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinska vlada, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivrediu i šumarstvo i Grad Novi Sad.

Na Novosadskom sajmu, uz 88. Međunarodni poljoprivredni sajam, u istom terminu biće organizovani 53. Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here