Vulin obišao Policijsku upravu u Kraljevu

0
126

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Kralјevu da Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminal i korupciju i da će se policija snažno i odlučno obračunati sa svima onima koji krše zakon.

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Kraljevu. On je, nakon sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u ovom gradu, istakao da će svako ko se ogreši o zakon, ma ko to bio, snositi posledice i sankcije. Vulin je istakao da Srbija u borbi protiv kriminala ima rezultate sa kojima može da se ponosi, ali da nikada ne smemo stati i biti zadovolјni naglasivši da ministarstvo mora uvek biti korak ispred kriminalaca i da ne sme dozvoliti da više ikada bilo koja organizovana kriminalna grupa ojača.

Ministar je pohvalio rad Policijske uprave u Kralјevu, a posebno njeno angažovanje tokom obezbeđenja nedavne manifestacije „Love fest“, koji je prošao bez incidenata i tokom kojeg je policija imala više od 90 zaplena narkotika. Istakao je da prioritet rada svake policijske uprave, pa i Kralјeva, mora biti visok stepen bezbednosti svih građana i očuvanje njihove imovine. Ministar Vulin se, nakon sastanka sa rukovodiocima Policijske uprave Kralјevo, sastao i sa gradonačelnikom Kralјeva Predragom Terzićem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here