Ministar Vulin – Na ulicama Novog Sada biće više pripadnika policije

0
112

Povodom slučaja ubistva i ranjavanja koji se sinoć dogodio u Novom Sadu ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa rukovodiocima Policijske uprave Novi Sad. Ministar je istakao da je policija intenzivno angažovana na otkrivanju počinilaca i da će na ulicama Novog Sada biti primetno više pripadnika MUP-a.

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnicima i rukovodiocima Policijske uprave Novi Sad. Vulin je razgovarao sa rukovodstvom novosadske policije i glavnim operativcima koji rade na rešavanju slučaja ubistva i ranjavanja koji se sinoć dogodio u Novom Sadu. Ministar je istakao da je policija intenzivno angažovana na otkrivanju počinilaca i da će se na ulicama Novog Sada primetiti znatno više pripadnika MUP-a. Sastanku u Policijskoj upravi Novi Sad prisustvovali su i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.

Naime, jedna osoba je ubijena, a jedna ranjena u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak uveče u novosadskom naselju Detelinara. Prilikom napada ubijen je U. S. (26), koji je bio telohranitelj G. K., koji je od ranije poznat policiji. Ranjeni muškarac se oporavlja i stabilno je. Posle pucnjave na putu ka Rumenki je pronađen izrešetani automobil, a u toku je potraga za napadačima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here