Nebojša Tubić Žabac – Kristijan Golubović je lepo uradio telo, ali je zaboravio da uradi glavu

0
368

Komentarišući navodni sukob sa Kristijanom Golubovićem, Nebojša Tubić Žabac je rekao da se priroda našalila sa Golubovićem jer mu je dala telo gorile, a pamet pavijana.

Kontroverzni biznismen, za koga se tvrdi da je često bio sa one strane zakona, Nebojša Tubić Žabac, komentarisao je Kristijana Golubovića, jednog od pripadnika podzemlja, ne štedeći uvredljive reči za njega. Upitali smo Nebojšu Tubića, da li između njih postoji sukob i zbog čega.

Nebojša Tubić Žabac, jedan je od poslednjih preživelih aktera mračnih devedesetih godina prošlog veka koji nije krio svoje veze sa poznatim ličnostima iz kriminalnog miljea. U javnosti je najčeće spominjan kao biznismen koji je u svom posedu imao nekada čuvene diskoteke „Hacijenda“ u Bačkoj Palanci i novosadsku „Garažu“, a zbog raskošnog načina života često je bio u centru pažnje. Preživeo je i atentat koji je delom još uvek pod velom misterije.  Komentarišući svoj odnos sa Kristijanom Golubovićem Žabac je izjavio da se priroda našalila sa Golubovićem jer mu je dala “telo gorile a pamet pavijana” i da, iako misli da nije loš dečko, Golubović je “lepo uradio telo samo je zaboravio da uradi glavu”, zaključio je Tubić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here