Belivukova kriminalna grupa bila je povezana sa vrhom državne vlasti, rekao je Milan Dumanović i istakao da je u pitanju obračun između kriminalaca unutar vladajuće stranke i bezbednosnih službi sa kojima je Belivuk sarađivao.

Veljko Belivuk , kako saznaje KRIK, izjavio je u tužilaštvu da se Aleksandar Vučić 2016. godine žalio da ima problem na Partizanovoj tribini, da njegov brat Andrej ima kontrolu nad navijačkom grupom Alkatraz, ali da on nema snagu da kontroliše druge navijačke grupe, takozvane Kimijevce. Takođe, Belivuk je naveo da je Dijana Hrkalović veliki neprijatelj porodice Vučić, da njegovom klanu pravi velike probleme i da ne znaju kako da je se reše. Zamolili smo bivšeg policajca Milana Dumanovića da prokomentariše ove navode i da iznese svoj utisak o verodostojnosti Belivukovog iskaza.

Bivši inspektor Uprave kriminalističke policije (UKP) i osnivač pokreta „Oslobodjenje“ Milan Dumanović izjavio je da bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle svedočenja vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka, morao odmah da podnese ostavku jer je postalo jasno da je njegova kriminalna grupa svih ovih godina tesno saradjivala sa SNS-om. Dumanović je rekao da je u pitanju obračun između kriminalaca unutar Srpske napredne stranke i unutar bezbednosnih službi jer je Belivuk sve vreme koordinirao s Vučićem, Darkom Glišićem, BIA-om i MUP-om, kako bi se kontrolisali navijači Partizana, prebijali učesnici antirežimskih protesta i završavali neki drugi poslovi“, istakao je Dumanović.