Humani policajci dali krv

0
65

Policajci su još jednom iskazali svoju humanost dobrovoljnim davanjem krvi koje je danas organizovano u Beogradu.

Sektor za ljudske resurse Ministarstva unutrašnjih poslova organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i službom za transfuziju krvi Kliničko-bolničkog centra Zemun. Dobrovoljnom davanju krvi odazvao se veliki broj zaposlenih iz svih organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić istakao je da je ponosan na sve pripadnike srpske policije koji su i kroz ovaj humani gest dobrovoljnog davanja krvi pokazali da brinu o građanima.

“Ponosan sam na sve pripadnike policije koji su uzeli učešće u akciji dobrovoljnog davanja krvi. Svesni smo trenutne epidemiološke situacije i znamo da se ovakve humane akcije sprovode u otežanim uslovima i da dosta ljudi nije u mogućnosti da dobrovoljno da krv. Ministarstvo unutrasnjih poslova je danas uspelo da uz poštovanje svih epidemioloških mera obezbedi značajnu količinu jedinica krvi i time da svoj doprinos u očuvanju ljudskih života.

Hvala pripadnicima policije i srećan nam današnji praznik Dan srpskog jedinstva, slobode i zastave”, poručio je pomoćnik ministra Ilić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here