Vulin i Bečić o bezbednosnoj situaciji u Srbiji

0
72

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predsednikom Odbora za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije Igorom Bečićem o stanju bezbednosti u Srbiji.

Vulin je istakao da su sve službe bezbednosti apsolutno posvećene očuvanju mira i stabilnosti, dodavši da odlučnost predsednika Republike Aleksandra Vučića da Srbija sama odlučuje o sebi i naš ekonomski napredak, zahvaljujući kome Srbija jača, takođe, doprinose da se naši građani osećaju sigurno i bezbedno.

Ministar je najavio da će Srbija nastaviti da ulaže u policiju i vojsku, ne da bi pretila bilo kome, već da bi bila sposobna i spremna da sačuva svoju stabilnost i bezbednost.

Bečić je pohvalio rad MUP-a, koji posebno u mandatu ministra Vulina ima odlične i zapažene rezultate, istakavši da je saradnja između tog ministarstva i Odbora za kontrolu službi bezbednosti na izuzetno visokom nivou.

On je, u ime tog skupštinskog odbora, Vulinu uručio plaketu za izuzetan doprinos i jačanje kapaciteta sektora bezbednosti i parlamentarne kontrole službi bezbednosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here