Đorđe Vukadinović – Građane ne oduševljavaju ni opozicija ni vlast

0
117

Najveći broj građana Srbije nije oduševljen ni opozicijom ni vlašću, rekao je Đorđe Vukadinović. Prema njegovom mišljenju, opozicija bi trebalo da animira građane koji nisu oduševljeni vlašću ali ni ponudom opozicije a kojih ima najviše, mada se njihov glas najmanje čuje.

Urednik “Nove srpske političke misli” i bivši poslanik Đorđe Vukadinović ocenio je u jednom od intervjua da je Aleksandar Vučić daleko od sigurnog trijumfa na predstojećim izborima. Pitali smo Đorđa Vukadinovića šta bi mogla biti ključna prednost opozicije i slabost aktuelne vlasti kako bi došlo do promene režima.

Analizirajući trenutnu situaciju u Srbiji povodom predstojećeh izbora koji su zakazani na proleće sledeće godine, Đorđe Vukadinović, urednik “Nove srpske političke misli” je rekao da aktuelni režim smišljeno kroz medije provlači poruke da su predsednički izbori već rešeni a sve u cilju demoralizacije opozicionih birača. Vukadinović je naveo da u Srbiji ima najviše neopredeljenjih građana koji ne izlaze na birališta, jer nisu zadovoljni ni opozicijom ni vlašću, te da smatra da bi, s obzirom na veliki broj izbornih apstinenata, opozicija trebalo da usmeri svoj fokus na ovu trenutno najbrojniju grupu građana u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here