Vulin na Kolegijumu sa rukovodiocima Policijske uprave za grad Beograd

0
68

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa rukovodiocima Policijske uprave za grad Beograd na kome je pohvalio rad pripadnika policije koji su očuvali stabilan javni red i mir tokom skupova održanih u subotu i derbija u nedelјu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa rukovodiocima Policijske uprave za grad Beograd. On je tom prilikom istakao da pripadnici Policijske uprave za grad Beograd i Policijske brigade u sadejstvu sa drugim jedinicama Ministarstva unutrašnjih poslova Žandarmerijom, Specijalnom antiterorističkom jedinicom, Interventnim jedinicama policije i Upravom kriminalističke policije, pokazali su i dokazali da je Beograd bezbedan grad.

Vulin je naglasio da su tokom vikenda pripadnici policije konkretnim delovanjem jasno poručili da neće dozvoliti bilo koju vrstu nereda na srpskim ulicama i da građani mogu da budu spokojni. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, kako je rekao, tu su da pruže zaštitu i osiguraju bezbednost svakog građanina naše zemlјe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here