Jelena Vasiljević – Kandidat Zdrave Srbije na lokalnim izborima u Negotinu

0
31

Ispred Zdrave Srbije jedan od kandidata za odbornika u Skupštini opštine Negotin na predstojećim izborima biće Jelena Vasiljević, koja je predsednik Upravnog odbora Udruženja Hepatitis Hilfe.

Zdrava Srbija se od samog osnivanja zalaže za ravnopravne uslove života svih građana Srbije, bez obzira na njihov pol, nacionalnost, rasnu ili bilo koju drugu podelu, tako da će na predstojećim izborima za odbornike Skupštine opštine Negotin imati i jednog kandidata iz kategorije osetljivih kategorija stanovništva. Kandidat ZS na lokalnim izborima u Negotinu je Jelena Vasiljević, predsednik Upravnog odbora Udruženja Hepatitis Hilfe koje je član Svetske hepatitis alijanse i globalni partner Svetske zdravstvene organizacije.

Jelena Vasiljević je izjavila da će se potruditi da opravda poverenje Zdrave Srbije i građana Negotina, tako što će se boriti za oporavak naše ugrožene životne sredine, za nove i zdrave kapitalne investicije, za veću zaposlenost u urbanim i seoskim sredinama, za ostanak mladih i veće iskorišćenje turističkih potencijala naše opštine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here