Mirović – Obilazak radova na Gimnaziji “Isidora Sekulić”

0
111

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišli su danas radove na adaptaciji, rekonstrukciji i proširenju objekta Gimnazije „Isidora Sekulić“, koje su zajednički finansirali Pokrajinska vlada i Grad Novi Sad.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišli su danas radove na adaptaciji, rekonstrukciji i proširenju objekta Gimnazije „Isidora Sekulić“, koje su zajednički finansirali Pokrajinska vlada i Grad Novi Sad sa ukupno 365 miliona dinara. Oni su tom prilikom najavili novi zajednički investicioni ciklus za narednih pet godina.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je prostorni kapacitet ove gimnazije povećan za gotovo 30 odsto, da je objekat kompletno renoviran, opremljen najsavremenijom tehnologijom i klimatizovan kako bi učenici i zaposleni imali najbolje uslove za učenje i rad.

Direktorka Gimnazije „Isidora Sekulić“, Ružica Vukobratović zahvalila je Pokrajini i Gradu na obezbeđenim sredstvima poručivši da je to izuzetno značajno za učenike i profesore, jer će zahvaljujući ovoj investiciji biti znatno poboljšani uslovi za odvijanje nastave i vannastavnih aktivnosti.

Obilasku Gimnazije prisustvovao je i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žolt Sakalaš.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here