Vučić – Obilazak radova u Termoelektrani Nikola Tesla B

0
80

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Obrenovcu da će radovi na revitalizaciji bloka B1 u Termoelektrani “Nikola Tesla B” biti završeni 25. novembra i istakao da je urađen veliki posao koji će Srbiji obezbediti stabilno snabdevanje strujom tokom zime

Predsednik Republike Srbije obišao je radove na revitalizaciji bloka B termoelektrane „Nikola Tesla B“ i tom prilikom istakao da su zaposleni pravi heroji koji danonoćno rade najteži posao i podvukao da je neverovatno koliki je posao urađen i da od ovoga živi cela Srbija te da na dnevnom nivou imamo 650 megavata struje. Predsednik Vučić je rekao da će radovi na revitalizaciji bloka B termoelektrane „Nikola Tesla B“ biti završeni 25. novembra i da će biti uključen na mrežu 26. novembra, u vreme kada je planiran susret sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, koji je od presudnog značaja za pitanje gasa.

Vrednost radova na revitalizaciji bloka B termoelektrane „Nikola Tesla B“ iznosi 90 miliona evra, a kada budu završeni, snaga ovog bloka biće povećana za najmanje 20 megavata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here