Mirović – Rekonstrukcija Doma kulture u Srbobranu

0
121

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je obišao radove na rekonstrukciji Doma kulture u Srbobranu a za prvu fazu radova Pokrajinska vlada izdvojila je 40 miliona dinara.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska radova na kompletnoj rekonstrukciji Doma kulture u Srbobranu je izjavio da je u ovu svrhu Pokrajinska vlada izdvojila 40 miliona dinara za prvu fazu radova i da ovakvi primeri pokazuju da su obezbeđena znatna sredstva za kulturne ustanove i poslenike, koji će imati kvalitenije uslove za rad.

Mirović je naglasio da Pokrajinska vlada tokom ove i naredne godine priprema i izvodi rekonstrukciju kulturnih centara i domova kulture i u manjim sredinama.

Predsednik Opštine Srbobran Radivoj Debeljački je rekao da će tradicionalne manifestacije kojima se Srbobran ponosi završetkom ovog važnog projekta konačno dobiti Dom kakav zaslužuju i koji će biti za ponos svim građanima ove opštine i mesto okupljanja njenih žitelja.

Obilasku radova prisustvovala je i Dragana Milošević, pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here