Srđan Milivojević – Zdravko Ponoš je prilika i šansa da se u Srbiji uvede red

0
112

Komentarišući kandidaturu Zdravka Ponoša na predsedničkim izborima, Srđan Milivojević, predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke je izjavio da je Ponoš čovek koji garantuje da ga vlast neće opiti jer je već bio na vrlo visokoj državnoj funkciji koju je odgovorno obavljao, te dodao da je reč o poštenom i čestitom čoveku, koji je sve što ima stekao zahvaljujući svom marljivom radu u službi Srbije.

General Zdravko Ponoš će biti kandidat koalicije Ujedinjena Srbija, koju predvode Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka, na predsedničkim izborima najavljenim za 3. april. Koje su prednosti Ponoša u odnosu na Vučića i kakav rezultat očekuje da će Ponoš ostvariti na predstojećim izborima pitali smo Srđana Milivojevića, predsednika Izvršnog odbora Demokratske stranke.

Predsednički kandidat opozicione koalicije Ujedinjena Srbija Zdravko Ponoš, najavio je u emisiji Kvaka 23 izbornu pobedu uprkos predviđanju da će režim pokušati izbornu krađu, te dodao da je Srbija kao i 2000. godine u stanju da izabere između nečega što je daleko od dobrog i nečega što bi trebalo da bude dobro. Prema njegovim rečima, predsednik ima ogromnu snagu izgovorene reči, jer je direktno biran, ali da bi ta reč imala težinu, on mora da bude neko kome građani veruju.

Komentarišući kandidaturu Zdravka Ponoša na predsedničkim izborima, Srđan MIlivojević, predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke je izjavio da je Ponoš čovek koji garantuje da ga vlast neće opiti jer je već bio na vrlo visokoj državnoj funkciji koju je odgovorno obavljao, te istakao da je reč o poštenom i čestitom čoveku, koji je sve što ima stekao zahvaljujući svom marljivom radu u službi Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here