Rade Panić – Koalicija Moramo će biti osveženje na političkoj sceni Srbije

0
61

Doktor Rade Panić, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije je izjavio da je podržao koaliciju Moramo jer je aktivizam kojim se bavio u životu najbliži ovoj građanskoj opciji, te da očekuje da će ova koalicija biti osveženje na političkoj sceni Srbije.

Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić, bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić i predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić neke su od javnih ličnosti koje su potpisom za izborne liste podržale zeleno-levu koaliciju Moramo. Kakve rezultate koalicije Moramo očekuje na aprilskim izborima pitali smo doktora Radeta Panića.

Koalicija “Moramo” koju čine pokret Zajedno za Srbiju, Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak, navela je u saopštenju da je glas za koaliciju “Moramo” na predstojećim izborima glas za vladavinu prava, solidarnost, ljudska i građanska prava kao i glas za kvalitetno i svima dostupno obrazovanje i pristojan život. Ova zeleno-leva koalicija biće garant za očuvanje zdravlja i životne sredine, te da listu koalicije čine “ugledni i cenjeni ljudi iz svih sfera nauke i života”.

U saopštenju ove koalicije se navodi da nosilac liste Moramo Nebojša Zelenović, prvi na listi Aleksandar Jovanović Ćuta, i kandidat za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović svakodnevno razgovaraju sa gradjanima širom Srbije, kao i da je vreme da se zajednička borba sa ulica, trgova i njiva unese u institucije sistema i da se od Srbije napravi dobro mesto za život.
Doktor Rade Panić, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije je izjavio da je podržao koaliciju Moramo jer je aktivizam kojim se bavio u životu najbliži ovoj građanskoj opciji, čiji su prioriteti zaštita životne sredine, zdravstvo, prosveta, sudstvo, tužilaštvo, oslobađanje institucija i zarobljenih medija, te da očekuje da će ova koalicija biti osveženje na političkoj sceni Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here