18. marta tribina (Za)gađenje Zrenjanina, Vojvodine i Srbije – od ideologije do ekologije

0
109

Pokret Novi optimizam ovog petka organizuje tribinu pod nazivom (Za)gađenje Zrenjanina, Vojvodine i Srbije – od ideologije do ekologije. Tribina će biti održana u hotelu Vojvodina sa početkom u 18 časova.

U petak 18. marta u hotelu Vojvodina, sa početkom u 18 časova, u organizaciji pokreta Novi optimizam, biće održana tribina pod nazivom (Za)gađenje Zrenjanina, Vojvodine i Srbije – od ideologije do ekologije. Između ostalih prisutnima će se predstaviti psiholog Mira Vujinović, koja već dugo godina prati i komentariše aktivnosti Novog optimizma ističući da te aktivnosti oplemenjuju građane i spremaju ih za bolji rast i razvoj.

Prema rečima profesora sociologije Senke Jankov predstojeća tribina oslanja se na sve što Novi optimizam radi, a to je jedan sistematičan i ozbiljan rad na podizanju kritičke svesti, na otvaranju tema koje nisu dobrodošle u javnom govoru i na omogućavanju građanima da čuju i drugačije mišljenje.

Podsetivši na tribinu koja je pre dve godine održana u Kulturnom centru Zrenjanina, koji je sada nedostupan za Novi optimizam, a samim tim i za građane koji bi da čuju mišljenje stručnjaka o temama koje su značajne za njihov život, Branislav Grubački je predstavio govornike na predstojećoj tribini.

Naredne tribine biće održane 21. marta u Kragujevcu i 25. marta u Subotici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here