„Vodovod i kanalizacija“ – Redovno očitavanje vodomera do 25. marta od 8 do 14 časova

0
62

Prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera u Zrenjaninu i 7 naseljenih mesta počelo je 10. marta i trajaće do 25. marta kada će uslediti privremena pauza zbog podele martovskih računa. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Vodomeri se fizičkim licima očitavaju dva puta godišnje, odnosno jednom u šest meseci, dok se pravnim licima i korisnicima u objektima kolektivnog stanovanja vodomeri očitavaju svakog meseca. Prvo redovno očitavanje vodomera počelo je 10. marta i trajaće do 25. marta kada će uslediti privremena pauza zbog podele martovskih računa.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Iz JKP „Vodovod ikanalizacija“ Zrenjanin podsećaju sugrađane na to da su korisnici u obavezi da omoguće pristup vodomeru i njegovo očitavanje i na to kako korisnici sami mogu izvestiti preduzeće o stanju vodomera.

Prilikom poziva, u sms poruci ili mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i mesto stanovanja i stanje vodomera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here