Miodrag Zec o rezultatima istraživanja javnog mnjenja o idealnom predsedničkom kandidatu

0
75

Profesor ekonomije Miodrag Zec izjavio je da je pristao da bude ocenjivan u istraživanju Nove srpske političke misli o idealnom predsedničkom kandidatu i da smatra da je zajedno sa njim trebalo da bude više potencijalnih kandidata, jer bi se na taj način napravila neka vrsta foto-robota koji bi pokazao šta Srbija traži.

Urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović izjavio je da su prema istraživanju koje je sproveo idealni predsednički kandidati na predstojećim izborima Miodrag Zec, Božo Prelević i Dejan Šoškić te da njih trojica u tom istraživanju bolje stoje od kandidata Ujedinjene Srbije za predsednika Srbije Zdravka Ponoša. Profesora Miodraga Zeca smo upitali da li ga je neko pitao da li želi da bude kandidat za predsednika na aprilskim izborima te ako jeste iz kog razloga to nije prihvatio.

Ekonomista Miodrag Zec izjavio je da je pristao da bude ocenjivan u istraživanju Nove srpske političke misli, ali da je smatrao da je zajedno sa njim trebalo da bude 20 potencijalnih kandidata, a ne samo šest, koliko ih je bilo u pomenutom istraživanju. Profesor Zec je ukazao na to da u ovom istraživanju nisu učestvovali neki ljudi koje bi on predložio, navodeći imena sudije Miodraga Majića i bivšeg poverenika za informacije od javnog značaja, advokata Rodoljuba Šabića, ali i da mu je naročito drago jer je iz rezultata istraživanja saznao da je najbolje prošao kod onih sa najmanjim obrazovanjem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here