Dejan Bulatović posetio porodično poljoprivredno gazdinstvo Paljo u Aradcu

0
146

Potpredsednik Stranke slobode i pravde, Dejan Bulatović, posetio je danas porodično poljoprivredno gazdinstvo Paljo u Aradcu gde je sa ovdašnjim poljoprivrednicima razgovarao o problemima sa kojim se susreću u poljoprivrednoj proizvodnji i o tome kakav odnos prema poljoprivredi i poljoprivrednicima nudi politika Stranke slobode i pravde.

Dejan Bulatović, potpredsednik Stranke slobode i pravde obišao je danas u Aradcu poljoprivredno gazdinstvo porodice Paljo, gde je sa poljoprivrednicima iz ovog kraja razgovarao o problemima sa kojim se susreću u svojoj proizvodnji. Oni su Bulatoviću ukazali na probleme koji proističu iz cene goriva i zabrane točenja van rezervoara, na pitanje subvencija, visokih cena đubriva i neizvesnost po pitanju cene poljoprivrednih proizvoda.

Dušan Tornjanski iz Čente je kao najveće probleme naveo pitanje cene i točenja goriva, ali i zabranu izvoza žita dok je za povrtara iz Kikinde, Vukobrat Dragana najveći problem plasman i cena salate koju uzgaja na svom gazdinstvu.

Na kraju posete Dejan Bulatović je izrazio uverenje da će nezadovoljstvo poljoprivrednika biti posebno izraženo na izborima 3. aprila i da će tada umesto stranci na vlasti svoje poverenje dati strankama opozicije, koje će, kako im je poručio, više pažnje posvetiti poljoprivrednicima i tome da mogu da žive od svog rada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here