Konkurs za osnovnu obuku budućih policajaca

0
206

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je danas raspisalo konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku za stručno osposobljavanje za poslove uniformisanog policijskog službenika. Za područje Policijske uprave u Zrenjaninu je predviđeno 8 polaznika za radno mesto policajca, za 4 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca i  za 5 polaznika za radno mesto graničnog policajca.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je danas raspisalo konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku za stručno osposobljavanje za poslove uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji. U saopštenju se navodi da se svi zainteresovani koji ispunjavaju uslove za upis mogu prijaviti do 7. juna ove godine.

Od 780 polaznika  , 230 će se obučavati za policijskog službenika na radnom mestu policajac, 220 saobraćajni policajac i 330 na radnom mestu granični policajac. Kandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Za područje Policijske uprave u Zrenjaninu    je predviđeno 8 polaznika za radno mesto policajca, 4 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca i 5 polaznika za radno mesto graničnog policajca.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here