Vladimir Vuletić – Terzić umesto Piksijem nek se bavi sudskim postupcima koji se vode protiv njega

0
215

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije najavio je dolazak na večiti derbi, što je izazvalo lavinu komentara zbog njegovog odnosa sa direktorom Crvene Zvezde Zvezdanom Terzićem. Komentarišući upravo taj odnos Vladimir Vuletić, nekadašnji potpredsednik Partizana, je rekao da bi Terzić umesto selektorom trebalo da se bavi odazivanjem sudu povodom postupaka koji se protiv njega vode.

Prvi čovek srpskog državnog tima rešen je da prvi put, od kako se nalazi na klupi „orlova“, sa lica mesta, isprati duel Crvene zvezde i Partizana. I to u poslednjoj utakmici sezone, u finalu najmasovnijeg domaćeg takmičenja. Vest da će se selektor naći na tribinama stadiona „Rajko Mitić“, u normalnim okolnostima, ne bi ni zasluživala pažnju. Fudbalska Srbija, ipak, odavno je zemlja čuda i švašta može da se čuje na i oko stadiona od Kelebije do Šare, Pavlovića ćuprije i Đerdapa… Poslednjih meseci traje intezivan sukob između direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, i selektora Dragana Stojkovića. Prvi čovek šampiona Srbije, više puta, javno se obrušio na selektora i Fudbalski savez Srbije. Iako Terzić nije birao reči, s druge strane čula se isključivo tišina. Kako komentariše sukob Terzića i Stojkovića i Stojkovićevu odluku da prisustvuje derbiju pitali smo nekadašnjeg potpredsednika Partizana i predsednika pokreta “Crno na belo” Vladimira Vuletića.

Dragan Stojković Piksi je prošlog marta preuzeo funkciju selektora Srbije i odmah odveo naš tim na Mundijal u Kataru, ali su mu sa “Marakane” prigovarali da nedovoljno pažnje poklanja srpskom fudbalu. Tu se pre svega mislilo na Zvezdine utakmice, ali i “večite derbije” kojih je bilo nekoliko otkad je Stojković postao selektor. Sada će prisustvovati meču u kojem njegov bivši klub ima priliku da odbrani trofej Kupa Srbije, a sa druge strane i Partizan vreba šansu da stigne do prvog trofeja nakon tri godine. Stojković je nedavno na proširenom spisku reprezentativaca Srbije za Ligu nacija pozvao i štopera Zvezde Strahinju Erakovića, pa se s pravom postavlja pitanje da li je došlo do otopljavanja odnosa između dve strane pošto je ranije generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić, dok crveno-beli nisu došli na čelo tabele, prozivao Piksija kao saučesnika na putu da Partizan vrati titulu u Humsku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here